Ons Verhaal

 

De potten van Mate By B zijn uniek en One of a Kind. Vanuit een pure, robuuste en oorspronkelijke werkwijze naar een zuiver eindproduct. Een eeuwenoud maakproces, in stand gehouden in een prachtig, intiem familiebedrijf in Turkije. Zonder Wi-Fi of showroom, maar enkel met hand- en denkwerk. Noeste arbeid binnen een hecht team met slechts werklust en hout gestookte ovens. Een onovertroffen benadering waarin Mate By B zich herkent. Op maat gemaakt, liefdevol, uniek en met authentieke methodes. Elke ronde vorm vanaf het draaiplateau, met engelengeduld en zachte hand. Iedere andere vorm vanuit de mal kundig geboetseerd naar telkens een uitzonderlijk eindresultaat. Vanuit het ontwerp en het gedachtegoed van Mate By B. Vanuit een intiem familiebedrijf in Turkije, naar een warm partnerschap in Nederland, richting zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

 

 

 

 

"Werelds en klaar voor de wereld."

 

De custom-made potten van Mate By B zijn geschikt voor elke ruimte, in een stijl die trouw is aan elke ruimte. Sfeermakers die zich schikken naar iedere omgeving en elk jaargetij. In unieke ontwerpen die zich onttrekken aan het dagelijkse. Kwaliteit en smaak gecombineerd tot liefdevolle blikvanger op elke plek. Want waar plek voor is, valt altijd op zijn plek.

 

Zo zijn we gestart, maar uiteindelijk heeft onze landelijke inrichting meer liefde ervaren. De passie voor het inrichten van huizen en het helpen van de juiste keuzes voor de klant, geeft ons meer voldoening. 

Zij hebben ons een unieke kans gegeven en daardoor zijn wij geworden, zoals we nu zijn.

 

 

 

"Op maat gemaakt, liefdevol en uniek."